مشاوره حقوقی رایگان - حق فرزند

سلام.همسر سابق بنده که سه سال پیش از او جدا شدم و یک پسر از او دارم اکنون یعنی یکی دوماه اخیر درحالی که بچه را هم خودش نگه داشته و بمن نمی‌دهد تمام اموال خود را به نام برادرانش زده است.و گفته این کار را کرده از ترس این که نکند بمیرد و اموالش دست من بیفتد چون حضانت‌ بچه تا 15 سالگی در دفترچه طلاق به من داده شده است.بنده یک سال هم می شود که دوباره ازدواج کرده ام. آیا ایشان می‌توانسته اینگونه حق بچه من را ضایع کند و اموالش را به نام خانواده اش بزند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به عنوان مادر شما می توانید درخواست ملاقات فرزند علیه پدرش طرح نمایید و اگر مصلحت فرزندتان در خطر است میتوانید دادخواست حضانت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله هر کسی در زمان حیات خود می تواند مال خود را به نام هر کسی که خواست انتقال دهد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتواند در زمان حیات تمام اموال را به هرکسی انتقال دهد و حقوق مالکانه اش است