مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پیمانکار خدمات شهری شهرداری

باسلام من تابرج 7.99برای پیمانکار ... کار کردم و 8میلیون طلب دارم چندین بارم مراجعه کردم ولی طلبم نمیده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار شکایت کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر رابطه کارگر وکارفرمای است اداره کار شکایت نمایید در غیر اینصورت دادخواست حقوقی تقدیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق اداره کار شکایت کنید و تمام حق و حقوق خود را مطالبه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه کارگر و کارفرمایی است اداره کار شکایت نمایید در غیر این صورت دا‌دخواست بدهید