مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز در مشاعات و تبدیل ملک مسکونی به مطب ترک اعتیاد

باسلام
بنده مالک یک واحدِ همکف از یک آپارتمان
3طبقه هستم که یک زیرزمین هم دارد
مالک زیرزمین و طبقه ی دوم بعد از ما اقدام به خرید واحد نموده و شخصی است که ملک مسکونی را بدون جلب رضایت من و مالک طبقه ی سوم تبدیل به مطب ترک اعتیاد کرده اس و نمای ساختمان را با تابلوهای ال ای دی بزرگ پوشانده است
با توجه به قرارگیریِ ملک بنده در طبقه ی همکف،مزاحمت های بیماران مراجعه های وقتُ بی وقت،دزدی های کفشِ جلوی درب،دادُ بیدادهای بیماران جهت دریافت قرص و غیره...پارسال بعداز 20سال ملاحظه از ایشان شکایت کردم که شکایت بنده رد شد.
با 137 تماس گرفتم گفتند تابلو و مطب بدون اجازه شما غیر مجاز است مامور می فرستیم تابلوهای نصب شده را جمع کنند،مامور آمد و فقط یک تابلوی کوچک از 3 تابلو جمع شد که بازهم اعتراض کردیم ولی شهرداری اقدامی نکرد
هفته ی پیش این شخص اقدام به بازسازی واحد زیرزمین خود نمود و برای بزرگ کردن واحد خود زمانی که ما نبودیم از قسمت راه پله و مشاعات حدود نیم متر بلوک چینی نموده
مجدد با 137 تماس گرفتیم مامور فرستادند عکس گرفته شد و ارسال شد به بازرس ناحیه 6 منطقه یک،قرار شد فردای آن روز رسیدگی شود ولی هیچ کس مراجعه نکرد و تماس هم نگرفتند
مجدد با 137 تماس گرفتیم گفتند در دست اقدام است
به شهرداری مراجعه کردم گفتند ملکتون رو بفروشید به آن فرد و راحت شوید!
با اصرار بنده دو مامور فرستادند که بعداز بازبینی و عکس برداری گفتند شنبه بیایید با بازرس ناحیه صحبت کنید
بعداز کلی رفتُ آمد متوجه شدم که مهندسِ ناظرِ منطقه با ایشان آشنا هستند و هیچ کدام از گزارشات ما رسیدگی نمیشود
حال سوال من این است که با توجه به تبدیل واحد مسکونی به مطب و ازارُ ادیت های ایشان باید به کجا شکایت کنیم که رسیدگی شود؟
و آیا میتوانیم قسمتی که بی اجازه ساخته شده را شخصن خراب کنم؟
متشکرم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طبق بند 24 ماده 55 قانون شهرداری مطب در مسکونی اجازه تاسیس دارد. اما برای تابلو باید از ساکنین اجازه بگیرد.ضمنا برای هر گونه مزاحمت میتوان شکایت کیفری مزاحمت به صورت حقوقی رفع مزاحمت با تامین دلیل و شهادت شهود مطرح کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

جهت اظهارنظر نیاز به بررسی جزئیات خواهد بود