مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت بعد خرید

ایا کسی میتونه بعد خرید جنسی بعد یکسال از قیمت زیاد اون شکایت کنه

پاسخ ها :

شکایت گرانفروشی

سوالات مرتبط

شکایت گرانفروشی
سلام‌یک مبل‌قسطی‌‌5تاچک‌ثبت‌کردم‌به‌نام‌فروشنده که‌هفته‌بعدتحویل‌بدهد و روز بعد فهمیدم‌ دو برابر قیمت‌ به م‌ن داده و گرون&zw...
گرانفروشی
سلام .. خرید عطر داشتم .. بعد از خرید متوجه تاریخ انقضا شدم که فقط یک هفته مونده بود و بعد قیمتش در سایت خواندم یک میلیون ارزانتر بود .. با کمک پلیس فتا میشه کاری کرد ؟ ممنون...
مزاحمت بعد خرید
ایا کسی میتونه بعد خرید جنسی بعد یکسال از قیمت زیاد اون شکایت کنه...
گرانفروشی
سلام من 19 گرم طلا خریدم گرمی 735 تومن ، بعد طلافروش بمن 17میلیون و 60تومن دادشه میخوام بدونم درست حساب کردن یا خیلی کشید روش؟...