مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار و بایگانی پرونده

سلام
ازشخصی به خاطر ضرب و جرح عمد شکایت کردم و بعدازگذشت یک سال وطی کردن مراحل قانونی این ابلاغیه واسم اومد
تصمیم نهایی
پرونده تحت نظر قرار دارد دفتر محترم مقرراست پرونده با
توجه به پرداخت جزای نقدی مختومه از امار کسر و بایگانی گردد
سوال بنده اینه معنی این ابلاغیه چیه چرا فقط نوشته جزای نقدی ولی درمورد دیه نوشته نشده

پاسخ ها :

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
آسیبی در حد دیه به شما نرسیده است. صرفاً جزای نقدی برای طرف شکایت تعیین شده که آن هم پرداخت کرده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جزای نقدی برای طرف شکایت تعیین شده است

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام فعلا رای به شما ابلاغ نگردیده متن تصمیم نهایی حائز اهمیت است درصورت مشاوره و راهنمایی بیشتر از طریق پنل کاربری دادراه اقدام نماید ژیلاقهرمانی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجازات اجرا گردیده است در خصوص جنبه خصوصی جرم از نظر دیه به شعبه مراجعه نمایید