مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر اجاره ملک ورثه ای

سلام
یک مغازه 42 متری در تهران داریم که اوقافیه و و ورثه ای هست اما دست مادرم بوده و خودش با مبلغ ناچیزی اجاره میداده و امرار معاش میکرده و بقیه ورثه مبلغی دریافت نمیکردن مادرم هم اظهارنامه پر نکرده و الان از سال 68 تا به الان 100 میلیون مالیات بر اجاره و جریمه برامون بریدن حالا چکار میشه کرد تا معافیت گرفت

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد لذا در صورت نیازاز طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.