مشاوره حقوقی رایگان - سلام در مورد تعویض پلاک تراکتور نیاز به راهنمایی دارم

خواستم ببینم ایا برای تعویض پلاک تراکتور حتما نیاز به برکت سبز یا سند هست چون معمولا این مدارک موجود نیست من الان یه تراکتور خریدم فقط قولنامه دستی دارم دفترچه هم پیش خودمه ایا با گرفتن وکالت از کسی که پلاک به اسمشه میتونم تعویض پلاک انجام بدم تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله برای انتقال سند و تعویض پلاک باید تمام مدارک مالکیت موجود باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علاوه بر وکالتنامه برگ سبز خودرو نیز باید ارائه گردد