مشاوره حقوقی رایگان - کودک آزاری

باسلام فردی با عنوان حافظ قرآن و استاد قرآن نوجوانان را با فریب مورد سواستفاده جنسی قرار داده و تشویق به فساد و فحشا مینماید، والدین کودکان شکایت داده و متهم به پنج و سال و نیم حبس محکوم شده،اما با تمارض و فریب مسئولین زندان به مرخصی های طولانی آمده و درهمان مرخصی ها باز سراغ کودکان دیگر می رود، با اینکه فرزند بنده یکی از قربانیها بوده و متهم در این خصوص محکوم به حبس شده اما در هفته ی اخیر متهم که در مرخصی به سر می برد از طریق اینستاگرام با فرستادن تصاویر مستهجن سعی مجدد در تحریک و فریب پسرم داشته. حال بنده به کجا مراجعه کنم که چنین متهمی آزاد نچرخد و دوران محکومیتش در زندان سپری شود و اینکه آیا به استناد اسکرین شات از دایرکت اینستا میتوانم شکایت کنم؟آیا از مسئولین زندان می شود شکایت کرد؟به رئیس قوه قضاییه یا بازرسی قوه چگونه میتوان شکایت داد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دوباره با توجه به دلائل و اسکرین شات ، شکایت کیفری را بر علیه ایشان مطرح نمایید ولی نمی توانید از مسئولین زندان شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از شخص مجدد شکایت کنید و پیگیری کنید
از رئیس زندان و... نمیشه شکایت کرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از شخص مجدد شکایت کنید و پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد مدارک ،اسکرین شاتها مجدد شکایت نمایید