مشاوره حقوقی رایگان - سلام

پزشکی قانونی برای من زده ارش 18 درصد دیه کامل..لطفا محاسبه ارش چگونه هستش.مثل دیه هستش.یا نه؟ممنون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بله بعد از تعیین میزان ارش توسط پزشک متخصص ودادگاه، همانند دیه هر درصدی باشد با توجه به مبلغ دیه کامل (در ماه های عادی: 210 میلیون تومان. در ماه های حرام: 280 میلیون تومان) محاسبه می شود. به این ترتیب: 37,800,000 تومان در ماه های عادی و 50,400,000 تومان در ماه های حرام (ذی القعده، ذی الحجه، محرم و رجب).