مشاوره حقوقی رایگان - دریافت تابعیت ایران

سلام خسته نباشید بنده سال 75 در ایران متولد شدم و پدرومادرم هردو افغانستانی میباشندودارای گواهی ولادت میباشم ابتدا کارت آمایش داشتیم اما پدرم سال 83 تصمیم گرفت به افغانستان برود به همین خاطر کارت های آمایش را تحویل دولت دادیم اما منصرف شدیم و به افغانستان نرفتیم و از سال 87به بعد هم با پاسپورت موقت در ایران زندگی میکنیم آیا بنده میتوانم درخواست تابعیت بدهم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان اخذ تابعیت وجود نخواهد داشت مگر ..

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

به دلیل اینکه هردو والدین افغانستانی هستند کسب تابعیت ایران خیلی بعید است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر امکان اخذ تابعیت وجود نخواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از اداره امور اتباع خارجه موضوع را پیگیری نمایید