مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل تابعیت ایران

با سلام و وقت بخیر، پدر بنده تبعه افغانستان هستند که 30 سال پیش مهاجرت کردن به ایران و با مادرم که ایرانی هستن ازدواج کردن تمامی مدارک هم قانونی هست، در حال حاضر پاسپورت دارند که بیشتر از 15 سال است ویزای یکساله میخورد و تمدید میشود(من هم از طریق مادر ایرانی ام شناسنامه گرفتم) آیا میشود برای پدرم طبق قانون 979 قانون مدنی شناسنامه بگیرم یا حداقل اقامت دائم بگیرم؟ ممنون میشم بفرمایید باید از کجا شروع کنم و کدام ارگان یا سازمان در تهران مراجعه کنم
پیشتر از پاسخگویی شما وکیل عزیز سپاسگذارم

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

قانون اخیر فقط برای فرزندان متولد از مادر ایرانی با شرایط خاص با تاییدیه نهادی ذی صلاح