مشاوره حقوقی رایگان - دریافت تابعیت ایرانی توسط اتباع

سلام، متولد 1366 مشهد هستم گواهی ولادت از نیروی انتظامی دارم چون در خانه به دنیا آمده ام. نزدیک 15 سال است که پاسپورت دارم. قبل از آن کارت آمایش داشتم. پدرم نزدیک 70 سال است ساکن ایران است و همزمان با ما پاسپورت دارد. مادرم دخترخوانده بود که شناسنامه اش را ثبت احوال ممنوع الخدمات کرد.
ایران وطن و زادگاه من هست از کشور خارج نشدم وارد کشور هم نشدم تقاضا دارم برای گرفتن تابعیت راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
می بایست دادخواست اعلام تابعیت ایرانی را مطرح نمایید بهتر است وکیل داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اثبات تابعیت ایرانی به استناد مدارک موجود به طرفیت اداره ثبت احوال شهر مشهد در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.