مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال شرکت و مدیر عامل

با سلام
من از شرکت شکایت کردم بخاطر عیدی و سنوات و بیمه و ... و دادگاه رای رو به نفع من صادر کرد و اجرای احکام بردم و پولمو نداده و درخواست استعلام و توقیف اموال دادم
مشکل اینه خود شرکت که چیزی بنامش نیست ( نه خونه نه ماشین نه حساب بانکی) ینی صاحب شرکت همش با حساب شخصی کار میکرد و از حساب شرکتی استفاده نمیکرد
راهی هست که حساب خود شخص رو مسدود کرد ؟ اگر هست از چه طریق
تشکر

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاور تماس بگیرید،خیرچون علیه شرکت شکایت کردید نه شخص

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما علیه شرکت تنها شکایت کرده باشید باید اموال شرکت توقیف شود اما اگر به نام مدیر عامل شرکت شکایت کنید اموال شخصی نیز قابل توقیف است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به این شکل خیر، اما راهکارهایی وجود دارد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

خیر بدهکار اصلی شما شرکت است. اگر شرکت از جایی مطالبات دارد آن را اثبات کنیپ

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شرکت سهامی و تقصیر مدیران ثابت شود به نظر قابل مطالبه است