مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال شرکت

با سلام چجوری توقیف اموال شرکتی که اسمشو عوض کرده رو بگیرم؟ شرکت قبلی هنوز فعاله اما اسم سر در شرکتو عوض کردن.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تغییر اسم به منزله عدم مسئولیت آن شرکت نخواهد بود لذا طی لایحه موضوع تغییر نام شرکت را اعلام و اموال شرکت توقیف کرد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

لایحه ای تنظیم و موضوع تغییر نام شرکت را اعلام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تغییر اسم شرکت به منزله عدم مسئولیتش نیست. لایحه ای در این خصوص تنظیم کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت محکومیت شرکت امکان توقیف اموال وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تغییر اسم شرکت به منزله عدم مسئولیتش نیست.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

هر گونه تغییر در نام شرکت تعهدات قبلی شرکت را ازبین نمیبرد. و در اداره ثبت شرکتها ثبت میشود. .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تغییر اسم شرکت ، مانع درخواست توقیف اموال نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تغییر نام شرکت را به دادگاه اعلام فرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تغییر در نام شرکت تعهدات قبلی شرکت را ازبین نمیبرد. و در اداره ثبت شرکتها ثبت میشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

لایحه ای تنظیم و موضوع تغییر نام شرکت را اعلام کنید تغییر نام تاثیری در تعهدات شرکت ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

شرکتها شناسه ملی دارند از طریق شناسه ملی اموال شرکت را استعلام کنید .