مشاوره حقوقی رایگان - دریافت تعهدات جدید در حین کار

سلام و وقت بخیر بنده سال ها قبل به صورت مدت موقت استخدام شدم و همه شروط استخدامی رو رعایت کردم و قراردادم فعلا اعتبار دارد اما کارفرما قصد کرده تا تعهدنامه جدیدی رو در دفتر اسناد رسمی از بنده دریافت کند و مبلغ سفته که به عنوان ضمانت دریافت کرده افزایش بده.
سوال بنده اینه که اجباری به ارائه این تعهدات جدید دارم یا خیر؟ اگر اجباری نیست به چه مفاد قانونی می تونم استناد کنم.
یا اگر کارفرما بخواد شروط جدیدی در حین اجرای قراردادی که هنوز معتبره ایجاد کنه بدون رضایت کارگر می تونه یا خیر؟ اگر جواب منفیه با استناد چه مفادی از قانون منفی هستش؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر مدت قرارداد شما منقضی نشده فعلا نمیتواند تغییری در قرارداد بدهد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر اجباری ندارید باید به توافق برسید اگر توافق نکردید اجباری نیست...
طبق ماده 10 قانون مدنی البته به شرطی که توافق خلاف قوانین آمره و قانون کار نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر شما الزامی به امضا تعهد نامه و
دادن سفته ندارید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید