مشاوره حقوقی رایگان - ندادن نسخه ای از قرارداد وکالت

با سلام
بنده بابت یک پرونده حقوقی به وکیلی مراجعه کردم پس از تنظیم قرارداد ایشان از قرارداد تنظیمی و وکالتنامه تنظیمی هیچ نسخه ای به بنده ندادند و گفتند شیوه کارم اینجوریه
سوال : آیا بابت عدم تحویل یک نسخه از قرارداد و همچنین عدم تسلیم یک نسخه از وکالتنامه و عدم تحویل رسید اسناد تحویل گرفته شده می‌توان بر علیه وکیل شکایت کرد و یا خیر؟

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

وکلای دادگستری قرارداد الکترونیک تنظیم میکنند که یک رمز به روی گوشی موکل ارسال میگردد و لینک متن وکالتنامه نیز پیامک می شود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توان، ولی قابل اثبات نیست و نتیجه ای نخواهد داشت.