مشاوره حقوقی رایگان - اتیان سوگند

با سلام خدمت وکلا عزیز . زن من الکی خود زنی کرده با این توضیح که جلوی خانه پدرش که رفته بودیم جهت ملاقات داد و بیداد راه انداخت آخر سر هم از من شکایت کرده به جرم ضرب و جرح عمدی و دو نفر اقا هم که از همسایگانشون بوده اند را به عنوان شهود معرفی کرده میخام ببینم من چطور میتونم هم شهود و هم زنم را به دا گاه جهت اتیان سوگند ملزم کنم که شاید نیایند و قسم الکی بخورند و من تبرئه بشم یعنی با تقاضای من نزد قاضی میشه اتیان سوگند در دادگاه انجام شود یا خیر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در جلسه استماع شهادت اقدام نمایید.
شما نیز به شهود خوداستناد نمایید و شهود زوجه را جرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در همان جلسه رسیدگی موضوع را انکار نمایید و تقاضای اتیان سوگند بدهید