مشاوره حقوقی رایگان - اخذ پلاک سرقت شده بدون برگ سبز و تنها با سند کمپانی

سلام و عرض ادب
چندی پیش هر دو پلاک خودروی حقیر شبانه به سرقت رفت که مراتب بلافاصله پس از انعکاس به 110 در کلانتری تشکیل پرونده، نامه دادسرا اخذ پلاک سرقتی نیز همون روز در لیست سیاه ثبت شده و اینک برای اخذ پلاک به مرکز تعویض پلاک معرفی شده ام اما متاسفانه برگ سبز خودرو رو که بنام خودم هم میباشد را مفقود کرده ام و نمیدانم کجا گم کرده ام ولی تک برگ سند کمپانی را خوشبختانه دارم و حتی کپی از برگ سبز هم دارم . آیا امکان دریافت پلاک مجدد با این شرایط دارم یا خیر ؟
ممنون میشم در اسرع وقت مرا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید
می توانید المثنی بگیرید