مشاوره حقوقی رایگان - سرقت پلاک خودرو پیکان سواری

با سلام و احترام اینجانب مورخ 14/11400 خودرو سواری پیکان به شمار....... رنگ سفید یخچالی به یک خریدار فروختم در 14/1/1400 در محضر سند بنام خریدار انتقال دادم دو ماه برای تعویص پلاک مهلت دادم تمام شد هم این‌ امروز 25/8/1400 متوجه شدم خریدار برای تعویض پلاک مراجعه نکردا در سوال من میگوید سه ماه هستش پلاک خودرو سرقت رفته لدا اینجانب بنده حقیر .......... تقاضای فک پلاک دارم فقط توقیف شود با کمال تشکر

پاسخ ها :

علی حمداللهی

جناب آقای علی حمداللهی :

دادخواست فک پلاک خودرو تنظیم و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنین

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک و دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو را بخواهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک و دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو را بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به فک و تعویض پلاک و دستور موقت مبنی بر توقیف فیزیکی خودرو را بخواهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید از طریق راهور پیگیری کنید