مشاوره حقوقی رایگان - ارث بری زوجین

با سلام و عرض ادب خدمت شما: من و همسرم دارایی های خود را به صورت نصف به نام هم کرده ایم، در حال حاضر هم فرزندی نداریم. سوالی که دارم این است که چطور میتوانیم کاری کنیم که بعد از فوت هرکدام از ما تمام دارایی هایمان به طرف مقابل برسد و شامل قوانین ارث بری یا مالیات بر ارث نشود؟ متشکرم

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر تمام را به نام دیگری کنید تنها یک سوم آن را قانون قبول میکند .

پرسشگر :

با تشکر از توجه شما، از قوانین مربوطه تا حدی اطلاع دارم، می خواهم بدانم آیا راهی است که این اتفاق نیفتد؟ برای مثال متن حقوقی تنظیم شود و در دفتر اسناد رسمی ثبت گردد؟ مثلا نصف خانه به نام من و نصف دیگر آن به نام همسرم است، میخواهم بعد از فوت من تمام آن به نام همسرم شود یا بالعکس و همینطور باقی اموال، با تشکر

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درزمان حیاتتان می توانید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

می توانید مابقی را به یکدیگر صلح کنید ضمن اینکه با نهایت ادب پایان حیات هیچ انسانی قابل به محاسبه نیست به نظر نگارنده این که اموال را نصف نموده اید از هر کاری بهتر است