مشاوره حقوقی رایگان - تخفیف مجازات

سلام.ببخشید برادر من به جرم کیف قابی محکوم به 7 سال زندان و صدمه بدنی 14 سال زندان شده ولی رضایت تمام شاکی ها که حدود 13 نفر بودن گقته شده به جز اونی که دستش اسیب جزئی(8٪) دیده بود که دیه اش 50 میلیون به پول دولت ریخته شده الان 3 سال و نیمه که زندانه اصلا مرخصی نیومده میخاستم بدونم با چه شرایطی میتونه بیاد بیرون؟ درخواست تخفیف مجازات هم کرده ولی نتیجش نیومده.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا رضایت تمام شاکیان اخذ شود و سپس درخواست تخفیف مجازات را به قاضی اجرا احکام داده شود . برای درخواست مرخصی به دادیار ناظر زندان مراجعه نمایید

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام با توجه به بخشنامه اخیر دادستان کل کشور مشمول عفو نخواهد شد وسختگیرانه تر عمل میکنند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در خواست تخفیف مفهومی نداره‌چون پرونده در مرحله احرا هست
درخواست آزادی مشروط با توجه به سایر شرایط بدهید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.کسب رضایت حتی یک نفر هم موثر در پرونده است و می تواند درخواست آزادی مشروط نماید