مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه در مورد سرقت توسط کسی

سلام
ابلاغیه برام اومده درمورد سرقت که فردی از خانه باغ دزدی کرده چندین جلسه رفتیم دادگا ولی این جلسه نمی توانم بروم اگر وکیلم بره من نروم مشکلی نیست وبعد این جلسه حکم صادر می شود یانه؟

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه در مفاد ابلاغیه اشاره نشده که شخصا مراجعه نمایید منعی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر اگر در جلسه دادرسی وکیل خود را معرفی نمایید مشکل خاصی ایجاد نخواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

چنانچه در مفاد ابلاغیه اشاره نشده که شخصا مراجعه نمایید منعی وجود ندارد