مشاوره حقوقی رایگان - خلاصه روند کاری پرونده در ثنا

دعوایی از طرف شخصی برای من مطرح شده که در روز مراجعه به جلسه شورای حل اختلاف به سازش نرسید ولی بعد از گذشت مدتی در ثنا خلاصه پرونده به شرح زیر ثبت شده است:

1-پرونده با علت طرح رسیدگی جهت صلح و سازش نسبت به مکومیت در تاریخ 1400/09/15 ثبت گردید
2-ابلاغیه جهت حضور صادر شد
3-ابلاغیه جهت حضور صادر شد
4-ابلاغیه جهت حضور ابلاغ شد
5-دادنامه ابلاغ شد
6-ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر شد
7-پرونده مختومه شده است

این به چه معناست؟ آیا شخص شکایت خود را پس گرفته؟ چرا پرونده مختومه شده است؟ بنده نه ابلاغیه‌ای دریافت کردم، نه نتیجه پرونده‌ای بعد از آن روز و نه هیچ چیز دیگری.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت صلح و سازش ارجاع میشه شورا حل اختلاف و بعدش ارسال میشه دادسرا