مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از هيئت مديره مجتمع مسكونی بابت عدم دسترسی به مشاعات

سلام خسته نباشيد
در مجتمع88واحدي واقع در شهر انديشه زندگي ميكنيم و داراي پاركينگ مسقف هستيم كه در سند ذكر شده
باتوجه به گفته هيئت مديره مجتمع كساني كه داراي پاركينگ هستند امكان استفاده پارك در محوطه مجتمع ندارند,درصورتي كه مشاعات مجتمع براي همه ساكنين هست و اگر مهمان هم داشته باشيم از ورود ان خودرو به داخل مجتمع امتناع ميكنند,دراصل ساكنيني كه پاركينگ مسقف دارند و با سند رسمي است و ان ها هم علاوه بر ان حق استفاده ازپاركينگ مشاع نيز براي مهمان دارند تا1خودرو ولي هيئت امنا امتناع ميكند
ايا امكان شكايت براي اين موضوع وجود دارد؟و چگونه طرح شكايت كنم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

تصرف اختصاصی به عنوان پارک در مشاعات منوط به اجازه تمامی مالکین ساختمان است. بنابراین اجازه تصرف سایر ساکنین بدون اجازه همه مالکان تخلف است و این تخلف حقی برای دیگران ایجاد نمیکند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید