مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی تهدید و توهین یک زن شوهردار از یک مرد

با سلام خدمت وکلای بزرگوار

مردی هستم با وضع مالی خیلی خوب و تحصیلات عالی و شان اجتماعی مناسب، که متاهل بودم و بخاطر مشکلی که در ادامه خواهم گفت از همسرم جدا شدم ...بنده سه سال پیش با خانومی آشنا شدم که در ابتدا گفتند من متاهل هستم و من ایشان را بلاک کردم و به قطع ارتباط اصرار نمودم ... بعد از این اتفاق من برای ادامه تحصیل عازم خارج از کشور بودم که این خانوم گفتند که شوهرش معتاد است و ده ها مشکل دیگر و در شرف جدایی هستند و به زودی از ایشان جدا می‌شود و حتی قبل از عزیمت من به خارج از کشور برایم حلقه ازدواج خریدند... القصه من از ایران رفتم و ایشان گفتند که جدا شدند و حتی برایم شبانه روز فیلم می‌فرستادند از محیط زندگی شون که من باور کردم هیچ مردی با ایشان نیست... همسر سابقم ماجرای ارتباط من با ایشان را متوجه شد، و ما به ایران برگشتیم ... رابطه ما یکسالی ادامه پیدا کرد و من انگار که ایشان زن زندگی من است بهشون سرویس میدادم و از طرفی نیز با همسر سابقم هم سر این موضوع به اختلافات شدید خوردیم که کشف شد این خانوم از شوهرش جدا نشده و دروغ گفته است... خلاصه بین ما درگیری پیش آمد و هر روز از طرف این زن تهدید شدم هر هفته به همسر سابقم زنگ میزد و ابرو و شرافت من را پیش ایشان برد همزمان من و دخترم کوچکم را تهدید میکرد و در این مدت بالغ بر 300 میلیون تومان از من به انحای مختلف پول گرفت از خرید طلا و جواهرات تا خرج یومیه زندگی اش (بیشتر در قالب دلار و تروال چک اما چند فیش واریزی به حساب خودش را دارم) ... من بشدت از ترس ابرو کوتاه می‌آمدم... تا در نهایت همسر سابقم از من جدا شد و حتی حضانت دخترم را هم از من گرفت و من مجبور شدم نقدا 7 میلیارد تومان مهریه ایشان را یکجا پرداخت کنم که از من بجرم رابطه نامشروع شکایت نکنند ... خلاصه این زن با تهدید شرفی نفسی و مالی و توهین های زیاد در حد قذف (اسکرین فحاشی موجود)زندگی من را تباه کرد و من رو بشدت و سیستماتیک و خیلی ماهرانه فریب داد... البته اذعان میکنم که من عاشقش بودم... و حتی پیش مشاور هم رفتم به من گفت که شوهر وی نیز کاملا در این سه سال از این ماجرا مطلع است... القصه بعد از طلاق از همسر سابقم این زن دوباره با شدت بیشتری برگشت و درخواست کمک از من کرد من نپذیرفتم و وی دوباره من رو تهدید به قتل همچنین تهدید به قتل دختر کوچکم و همچنین پرونده سازی کرد (ویس تهدید و توهین هایش را دارم)من برای اینکه مشکلی پیش نیاید خواستم با شوهر این خانم صحبت کنم که متاسفانه این زن و شوهر در خیابان به من حمله ور شدن و مرا مورد ضرب و شتم و فحاشی قرار دادند و به ماشین من بیش از 400 میلیون خسارت زدند و من فیلم گرفتم از این اقدام و به جرم اخاذی تهدید و توهین همان روز شکایت کردم... یادآور میشم که روی پرونده شکایت کیفری خودم سه وکیل مجرب نیز دارم و بخاطر شرایط اضطرابی که دارم سوالم را اینجا برای مفاهمه بیشتر طرح نمودم و نوبت دادگاهم هنوز فرا نرسیده است ... در ادامه شوهر این خانوم هم بعد از شکایت من به جرم مزاحمت از نوامیس از من شکایت کرده است... من برای اثبات این آزارها علاوه بر ادله الکترونیک، سه شاهد دارم که یکی از آنها همسر سابقم است که با توجه به اینکه خود آسیب دیده اما حاضر به شهادت شده است ...

سوال مشخص من از وکلای عزیز این است که آیا شوهر این خانوم با وروانه کردن حقایق می‌تواند برایم مشکلی بوجود بیاورد؟

آیا اول من شکایت کردم یک ماه بعد اینها قابل قبول است برای دادگاه؟

آیا این خانوم محکوم میشود؟ یا چون شوهر دار است به ضرر من است؟

و با توجه به توضیحات بنده به نظر شما من روی چه موضوعاتی در دادگاه بیشتر تکیه کنم؟؟

متشکرم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دفاعیات شما موثر باشد و اعلام کنید که طرف ادعا کرده بود طلاق گرفته مشکل خاصی برای شما پیش نمیاد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

همه چیز بستگی به ادله اثباتی دو طرف دارد برای بررسی بیشتر نیاز به گفتگو است.

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
شکایت اولیه شما تاثیری در شکایت ثانوی طرف مقابل شما ندارد و تاهل مشتکی عنه شما در خصوص عناوینی چون توهین تهدید و تخریب همچنین اخاذی که مطرح نموده اید ارتباطی ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به توضیحات شما ،
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی ، نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو با شماست و باید مدارک و جزئیات بررسی شود. لطفا تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به دلائل و مدارک ابرازی طرفین دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

همه سوال ها پاسخش بلی است و بهترین مار گوش به حرفهای وکیل خود است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

موارد مورد سوال را با وکلای خود که بیش از همه در جریان پرونده هستند در میان بگذارید