مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به قتل

سلام وقت بخیر
یکی از دوستان خانوادگی ما برای خرید ماشین پول داد ولی طرف پول رو بالا کشید. طرف هر روز بهونه می اورد و به طریق های مختلف میپیچوند. بعد چند ماه یه روز از کوره در رفتم و تهدیدش کردم به تیکه تیکه کردنش و فرستادن تیکه هاش به در خونه. اون هم از پیامکم عکس گرفت
این قضیه گذشت تا دو ماه پیش شکایت کردیم و گرفتنش. بعنوان شاهد من و چهار نفر دیگه رفتیم شهادت دادیم ک این اقا پول نقد گرفت ولی یه ساله ک هنوز نه ماشین داده و نه پول.تو دادگاه هم به دروغ گفت منو نمیشناسه.
این اقا الان با وثیقه ازاد شده تا رای دادگاه صادر بشه.اومد بیرون از من بخاطر تهدید و دزدی از محل کارش.
از چهارتا شاهد دیگه هم شکایت کرد. ولی از من بابت تهدید و دزدی دروغی شکایت کرد.
دزدی رو شاهد دارم ک سر کارم بودم.
لطفا راهنمایی م کنید ک با پیامک چیکار کنم و چی میشه؟
از تاریخ پیامک هم حدودا ی سال میگذره و توی این ی سال هیچ مشکلی براش پیش نیاوردم.الان ک گیر افتاده داره برای رضایت گرفتن ب هر طریقی دست و پا میزنه.
در نظر داشته باشید ک این اقا کلاهبردار هست و 21 شاکی و پرونده دیگه هم داره
لطفا راهنماییم کنید ک چکار کنم.متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پاسخ شما مفصل است ، و در اینجا امکان پاسخ نمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر از طریق پیامک تهدید شما یک سال گذشته باشد مشمول مرور زمان وقابل شکایت و تحت تعقیب نیست مگر تحت شرایط

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام پاسخ شما مفصل است ، و در اینجا امکان پاسخ نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر یکسال گذشته شامل مرور زمان وغیر قابل پیگیری است مگر اینکه بتوانید علت موجه برای انجام به موقع شکایت ابراز کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت به جرم مذکور اعتراف نکنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شامل مرور زمان می گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر بیش از یکسال گذشته نمی تواند شکایت نماید . در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید