مشاوره حقوقی رایگان - اجاره با نرخ ثابت و بلند مدت

سلام چند سال قبل مغازه پدری ام توسط برادرم با یک نرخ ثابت رهن و اجاره شده به مدت 10 سال آیا میشود اجاره بها را به روز کرد و قانونی وجود داره جهت اینکه مثلاً سالی چند درصد باید به اجاره بها اضافه بشه با توجه به اینکه پدرم مرحوم شده اند آیا راهکاری وجود داره که مستاجر را خلع ید کرد؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خلع ید برای روابط غیر قراردادی است در روابط قراردادی باید حکم تخلیه گرفت البته به شرط وجود شرایط