مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها

باسلام
من دی ماه سال 99بدلیل کرونا مغازه ای را با مبلغ 6 میلیون تومن هر ماه اجاره کردم
در دی ماه سال 1400 بعد از کم شدن کرونا با مبلغ 15 ملیون اجاره کردم.
الان هم مالک درخواست 60 ملیون تومان هر ماه اجاره یعنی 4 برابر می کند یا می گوید تخلیه کنم .
قابل ذکر است مغازه قبل از کرونا با 13 ملیون اجاره ماهانه بوده است.
آیا می توانم علیه چنین شخصی شکایت کنم و می توانم از دادگاه مهلت بگیرم تا مغازه پیدا کنم ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیراگر توافق ندارید تخلیه کنید.مصوبه کرونا برای واحدهای مسکونی است نه تجاری