مشاوره حقوقی رایگان - افزایش اجاره بها

سلام مغازه ای را 5ساله اجاره کرده ام الان 3سال گذشته در قرارداد نوشته شده طبق عرف افزایش ‌پیدا کنه که 20-25درصد این سه سال اضافه شده الان موجر میگه که طبق اجاره بقیه مغازه ها باید کرایه اضافه بشه یعنی چندین برابرآیا موجر این اجازه را دارد یا اینکه مثل قبل یعنی 25درصد میتونه افزایش بده ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در قرارداد شما میزان درصد دقیقاً قید شده است باید طبق قرارداد عمل گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی این حق را دارد چون عرف گرانی ها الان چند صد درصدی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
اگر طبق عرف بخواهد مبلغ اجاره بها را مطالبه کند می تواند صد درصد افزایش دهد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به نحو کامل و دقیق به این پرسش پاسخ داده شده است.