مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند خودرو

با سلام و احترام.
اینجانب در سال 95یه خودرو سواری از برادر همکارم که در تهران زندگی میکنه بصورت قولنامه خریدم و برادر ایشان نیز از یه نفر دیگر بصورت قولنامه خرید کرده بوده و کارت ماشین و بیمه و سوخت را موقع خرید تحویل گرفتم و قرار شد بقیه مدارک را عرض چند روز با وکالت بهم بدن، و بهم گفته بود چون سفر امده بودم مدارک پیشم نیست و باید از تهران بیارم بدم و من هم بخاطر همکارم
و آشنایی که داشتم قبول کردم اما هر وقت زنگ زدم گفت که حل میشه اما بعد از مدتی متوجه شدم ایشان نمیتونه بهم وکالت بده چون سند و مدارک دست کسی دیگه هست خلاصه بعد از دو سال سند برگ سبز و چند برگه نقل و انتقال دفترخانه طرفهای قبلی رو بهم داد و دیدم که سند کمپانی وجود نداره و خلاصه من گفتم که بیا وکالت بده تموم بشه و ایشان گفتن که باید اونی که سند بنامش هست بده و گفت شماره و ادرسشو ندارم. خلاصه بعد از مدتی خودم بطریقی شماره همراهش رو پیدا کردم و زنگ زدم صحبت کردم و ایشان بهم گفتند که کمپانی دستم هست و وکالت نمیدم باید سی میلیون بهم پول بدی بهت وکالت بدم چون چند سال پیش به قیمت کمتر فروختم و هر کاری کردم قبول نکرد و گفت یا پول بده و یا ماشینو برگردون با پول کمتر بهم بده و صدای مکالمه هر سه طرف رو هم ضبط کردم، خواهشن راهنمایی کنید که من چطور سند کمپانی و همچنین وکالت یا تنظیم سند کنم، الان کلی خسارت بهم زدن تقریبا چهار میلیون بخاطر پلاک شهرستان جریمه کرونا خوردم و پاک هم نکردن، و همچنین رمز کارت سوخت رو ندارم ازاد میزنم، ممنون میشم راهنماییم کنید، در ضمن قبلا میخواستم شکایت کنم که قبلش یه اظهارنامه فرستادم اما به دستش نرسیده بود و خودم بهش زنگ زدم گفت انشاالله حل میکنیم و در ضمن ایشون میگه من یه دفترخانه دارم همینجوری هم انجام میده لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید