مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

باسلام و عرض احترام
پدر من 40 سال پیش زمینی را خریداری کردند و به خواسته پدرشان این زمین بین برادران تقسیم شد به طوریکه در سند مشاع نوشته شده هر نفر یک سهم از زمین ، آن موقع به دلیل به اطلاعی پدرم از قوانین تصمیم گرفتند فعلا دیوار کشی کنند و چند اتاق بسازند تا بعد موقع مثلا موقع فروش یا سند گرفتن هر کس به طور مساوی و عادلانه زمین را تقسیم کند، الان بعد از گذشت 40 سال پدرم فوت شده اند و زمین پدر من هم از لحاظ اندازه و ابعاد کوچکتر از مابقی است و هم از لحاظ موقعیت زمین به طوریکه قیمت زمین جلویی بسیار بالاتر است
سوال من این است که با توجه به اینکه مالک جدید زمین جلویی بدون رضایت پدرم سند گرفته است و ادعا می کند که قطعی است آیا با شکایت ما سند او باطل می شود و ما میتوانیم هم برای مساحت زمین و هم موقعیت زمین اقدامی کنیم آیا نتیجه دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر سند کل زمین مشاع باشد ظاهرا سند قابل ابطال است البته اگر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت و پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر سند کل زمین مشاع باشد ظاهرا سند قابل ابطال است .اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگر باتوافق پدرتان تقسیم صورت گرفته خیر