مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

با عرض سلام بنده بعد از متوجه شدن خیانت همسرم و زیر نظر گرفتن او،مثل تعقیب،نصب برنامه هایی رو‌گوشی همراه ایشان،متوجه خیانت اومدم.بعد از مدتی به خاطر خیانت انجام شده،حاضر به بخشیدن مهریه شد و من هم وکالت طلاق به او دادم،و من شکایت کردم.در پرونده مدارکی چون شاهد که همسرم را با آن کرد در سفره خانه آیی دیده بود.پرینت تماس،هر دوی آنها که بسیار تماس و پیامک داشته اند،تعداد زیادی پیام و‌چت با خود من که به زنای خود اعتراف کرده و اصلا هم ابراز پشیمانی نمیکند.خانه ی آن مرد را حتی همسرم به اجبار نشان داد.چندین ویدیو ی ضبط شده دارم که در فیلم به طور واضح و صریح به زنا اعتراف میکند.آزمایش HIV هم انجام داده بود.ضمن اینکه فیلم دوربین مداربسته خانه ی من،که در زمان زندگی مشترک بوده ،جز مدارک پرنده،که فرد ذکر شده دو دفعه با همسرم به خانه ما می آیند.ضمن اینکه در چند جلسه دادگاه هم نیامدند.الان حکم جلب آنها را قاضی داده مرد متواری شده،همسرم هم با وجود اینکه نیروی انتظامی چندین بار برا جلب او رفته آمد و او هم خود را معرفی نکرده.الان بعد از صدور حکم جلب آنها،بارها به روش های مختلف مرا تهدید و اجبار به رضایت میکنند.مثال چند روز پیش با تلفن کارتی فردی زنگ زده که اگه رضایت ندی،یه دفعه دیدی قاچاقچی شدی و یک کیلو هرویین ازت پیدا کردند.اگه یک چنین کاری کنند،من چکار کنم.حتی اینها رو به قاضی هم گفتند.قاضی گفت اینها مربوط به پرونده نیست باید شکایت جدید کنی.آیا با وجود متواری شدن،احتمال دارد که مجازات نشوند و از محاکمه سر باز بزنن.به نظر شما چه باید بکنم.حتی توی خیابون احساس امنیت نمیکنم.حالا چه کنم.لطفا راهنماییم بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تهدید شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما از طریق غیر قانونی و نامشروع علیه آنها تحصیل دلیل کرده اید ( نصب برنامه روی گوشی خانم) بنابراین طبیعی است بابت رفتار و تجسسی که انجام داده اید اینک با ترس و دلهره زندگی کنید .
علیهذا بیشتر مراقب خود باشید و شکایت بابت تهدید علیه ایشان انجام دهید . یا پیگیر شکایت نشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اثبات جرم زنا خیلی مشکل است و در صورت اثبات زنا توسط زن شوهردار ، مجازات اعدام خواهد داشت و ...
پس قضات سخت گیری بیشتری خواهند کرد ولی با توجه به توضیحات شما ، رابطه نامشروع مادون زنا حتما اثبات خواهد شد ولی

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه جزییات گفته شده تحت عنوان تهدید از ایشان شکایت نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر به هیچ‌وجه رصایت ندهید از کمک یک وکیل بهرمند سوید