مشاوره حقوقی رایگان - زمین سال 69 خریده شده با قولنامه

یک قطعه زمین 1600 متری برای پدر بنده در ساوه که سال 69 با قولنامه خریده.سوال اول بنده اینکه پسر عموی من از سازمان مسکن استعلام گرفته گویا زمین ملی اعلام شده.با توجه به اینکه مالک زمین مجاور ان سند گرفته اصلا امکان ملی سازی ان هست ؟ اگر هست راهی برای ازاد سازی آن هست؟

پاسخ ها :

راحله کیانی

سرکار خانم راحله کیانی :

بنا ب برگ تشخیص منابع طبیعی هست باید بررسی بشه

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اولا تبریک می گم که پدر پولدار دارید و زمین 1600 متری مبارکتون باشه. دوما شما باید به نامه رای صادره که زمین مزبور رو ملی نموده اعتراض کنید. برای همین اول باید رای رو بدست بیارید. به احتمال زیاد اعمال ماده 56 شده و باید این رای نقض بشه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ممکن است ملی اعلام شده باشد
برای اطلاع به بنیاد و جهاد مراجعه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.