مشاوره حقوقی رایگان - اقرار زوجه به باکره نبودن و داشتن رابطه

با سلام و خسته نباشید
بنده و همسرم 25 سال از ازدواجمون گذشته , این اواخر خیلی مشکل داریم و یکی دو سال هست ایشون اقرار میکنه که باکره نبوده و قبل از ازدواج رابطه داشته و تعدادی از افراد خانوادش میدونن و میگه پزشک قانونی هم رفتن و پرونده داشته , با توجه به روابط خانوادگی هم با اون خانواده مورد نظر از زمان ازدواجمون هیچ کدام از اقوام رفت و آمدی ندارن , ایشون چند سالی هست شدید اذیت میکنه و میگه جدا شیم و مهریه را میخواد .
عقد ما فسخ میشه ؟ بعد از این همه مدت پرونده در پزشک قانونی هست و با توجه به پرونده میشه اقدام کرد؟ ایشون میتونه مهریش را بگیرد؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عقد بعد از 25سال فسخ نخواهد شد ومیتوانید طلاق بگیرید ومهریه تعلق خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام عقد بعد از 25سال فسخ نخواهد شد ومیتوانید طلاق بگیرید.