مشاوره حقوقی رایگان - تبانی شاکی و وکیل و قاضی ها

قطعه زمین مسکونی در 91 ازمادرم خریدم انوقت مادرم با برادرانش مشاع بودن با اخذ امضا از خانواده مادرم زمین را تقسیم تفکیک کردم 93 قبل فوت مادرم زمین را تصرف کردم شهرداری تقاضای پروانه و کردم بارضایت مادرم 4ماه مریض شدوفوت کرد امکان امضای تقسیم ترکه وجود نداشت سال99برادرم با تحریک کردن خواهرانم شکایت کردن دوبار حکم دادن قطعی من وکیل نگرفتم امکانش نداشتم برادرم 3تاوکیل عوض کرده تا وکیلی گرفت که دادگاهها دستش بود حقوقی شکایت کرده من را اصلا به دادگاه احضار نکردن اصلا حکم خلع ید از طریق تسلیط ید گرفت اعتراض کردم که حکم غیابی است من باید احضار از خود دفاع میکردم انهم نوشته رای حضوری است دروغ بزرگ تجدید نظر هم پس از3ماه تایید کرده بخاطر اینکه من امکان وکیل گرفتن ندارم وکیل هم باتبانی این حکم را گرفته چرا باید دادگاه بدون حضورمن وبدون انکه ابلاغ و اخطاری بدهد مرا احضار کند اقدام به دادن حکم بکند لطفا راهنماییم کنید اینبار چی بکنم ؟ متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
احتمالا در سامانه ثنا به شما ابلاغ شده.
به هر حال اگر ابلاغ نشده می توانید درخواست اعاده دادرسی بدهید.