مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

من برای زندانی که مشکل مالی داشته سند وثیقه گذاشتم ایشون یک بار اعسار دادن رد شد برای من اخطار تحویل زندانی آمد ایشان دوباره تقاضای اعسار دادن تاریخ دادگاه دوره بعد از اتمام مهلت تحویل زندانی هست در حال حاضر مهلت تمام شده آیا تا زمان رسیدگی مجدد به اعسار مشکل برای وثیقه پیش نمی آید؟ بعد از اتمام مهلت تحویل چه مدت طول میکشد وثیقه به اجرا گذاشته شود آیا برای من دوباره ابلاغ صادر می‌شود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ابلاغ تحویل ایشان باید مطابق قانون تحویل گردد در غیر اینصورت وثیقه شما ضبط خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از شعبه حکم جلب بگیرید و متهم را معرفی کنید.