مشاوره حقوقی رایگان - حدود و مشخصات در سند مالکیت

با سلام و عرض ادب در صفحه حدود و مشخصات سند مالکیت قدیمی منزل ما قسمتی از ناحیه حیاط به دیوار همسایه مجاور (که قبلا ملک ما از این پلاک تفلیک شده است) مشخص و تعریف شده اما صاحب جدید مالک خواهان آن است که ما دیوار کشی کنیم آیا مشخص شدن دیوار به عنوان حد فاصل در سند در حالی که ما طاقنما و طاقچه در سمت خود داریم اجازه استفاده می تواند از بگیرد و ما را مجبور به دیوار کشی کند با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما مبهم است و امکان پاسخگویی با این توضیحات وجود ندارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

درصورتی که تمایل به اجبار شما به دیوارکشی دارد برود دادگاه دادخواست بدهد بعد شما دفاع نمایید. در دادگاه باید کارشناسی شود و با توضیحات فوق بعید است رای بگیرد. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما باید با دیوار کشی رفع مزاحمت کنید