مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سابقه کار پس از صدور حکم بازنشستگی

با سلام.
کارفرمای بنده حدود یکسال و نیم حق بیمه بنده را رد نکرده بود.

به اداره کار شکایت کردم، رای اداره کار به نفع بنده اعلام گردید.

تامین اجتماعی تمکین نکرد، به دیوان عدالت اداری شکایت کردم، رای دیوان نیز به نفع بنده اعلام گردید.

تامین اجتماعی به دیوان عدالت درخواست تجدید نظر داده.

اکنون به سن بازنشستگی رسیده ام، و درخواست بازنشستگی کرده ام.

با توجه به اینکه رای دیوان عدالت اداری زمانبر است، آیا پس از صدور حکم بازنشستگی ام چنانچه دیوان عدالت باز هم به نفع بنده رای بدهد آیا حکم بازنشستگی اصلاح میگردد و آن یکسال ونیم مورد ادعای بنده در سابقه کارم منظور میگردد و حقوق بازنشستگی بنده اضافه میگردد یا خیر؟