مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با خیانت

سلام وقت بخیر
تقریبا دو سال و نیم پیش همسر بنده منزل و ترک کرده و اکنون حکم ترک انفاقش رو گرفتم
از 8 ماهه پیش تا الان با شخصی در ارتباط هستم
اولا میتونه مدعی باشه اگر متوجه بشه این موضوع رو ؟؟چون تهدید کرده که میدونم با کسی در ارتباطی و اگر همه چیز رو نبخشی کوتاه نمیام ولی از صحبتاش مشخصه که هنوز مدرکی نداره و فقط در حد ادعاست اینکه از دادگاه درخواست پرینت شماره ی من را بده و بدون اطلاع من قاضی دستور به اینکاررا میده یا خیر و اینکه با پرینت از پیام های من بنده محکوم به خیانت میشم؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنه با دستور قضایی هم پرینت پیامک و مکالمات رو دادگاه میده و اگر تلگرام و... داشته باشید بررسی میشه و جهت معاینه به پزشکی قانونی ارجاع میدن که اگر رابطه داشته باشید معلوم میشه و محکوم می شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما قابل بررسی خواهد بود و نیاز به اخذ توضیحات بیشتر
خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تحت عنوان رابطهنامشروع از شما شکایت کند قاضی میتواند دستور استعلام دهد و البته باید در کنار پرینت دلایل دیگر هم جهت اثبات رابطه باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کاملا از سوی ایشان قابل پیگیری است. تحت عنوان رابطه نامشروع محکوم و مجازات خواهید شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام، ارتباط در حد مجازی رابطه نامشروع تلقی نمیگردد و در هر حال موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد...

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به شما ابلاغ خواهد شد.جهت راهکار مناسب حقوقی تماس تلفنی بگیرید تا راهنمایی کنم

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می تواند شکایت رابطه نامشروع کند و دادگاه دستور پرینت تلفن اعم از پیامک و مکالمه را می دهد.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام ایشان لازم است طرح شکایت کیفری رابطه ی نامشروع علیه شما طرح نمایند و در اینصورت است که ممکن است مقام قضائی دستور اخذ پرینت مکالمات یا پیامک ها را بدهد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ارتباط در حد مجازی رابطه نامشروع تلقی نمیگردد