مشاوره حقوقی رایگان - بيع

سلامً به سوال زير با دقت پاسخ دهيد ؟

ايا در دعوي اثبات وقوع بيع كه كليه اسناد اين ملك عادي است حتي بيع نامه بين خريدار و فروشنده نيز عادي تنظيم شده أست ؟
١ -ميتوان درخواست دستور موقت مبني بر جلوگيري نقل و انتقال داد؟ارا اداره حقوقي و وحدت رويه ضميمه كنيد
٢- در قانون توزيع عادلانه اب دو واژه اطلاع و اجازه دقيقا توضيح دهيد و ارا وحدت رويه و مستندات و اداره حقوقي استناد كنيد ؟
٣- اگر قاضي بدون توجه به مستندات رسمي راي صادر كند مستدلا و مستندا در خصوص تخلف ايشان توضيح دهيد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان درخواست دستور موقت وجود دارد ولی شما باید
خسارت احتمالی را پرداخت نمایید
و برای ارائه پاسخ دقیق حقوقی باید رای دادگاه مطالعه گردد