مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن لوازم متفرقه در زیر راه پله همکف

باسلام و ضمن تشکر از کلیه وکلای محترم ، که وقت صرف میکنند و به سوالات غزیزان کاربر پاسخ میدهند

آپارتمان دارای آسانسور است ودربی راه پله را از همکف جدا کرده ،ساکنین طبقه چهار لوازم اضافی خود را در بالای راه پله بدون مزاحمت قرارداده و ساکنین طبقات دو و سه برخی لوازم غیر ضرور خود را منظم در زیر راه پله ( همکف ) چیده اند و هر فردی بخواهد از راه پله ترددکند ، بدون هیچ مانعی میتواند استفاده کند .
ساکنین طبقه اول خودشان در همکف دارای انباری بوده و با هر بهانه ای اعلام میکنند وسایلتان را از راه پله جمع کنید و موجب ناراحتی ساکنین میگردد .
لطفا بفرمایید آیا حق با طبقه اول است ؟ چطور میتوان این مشکل را حل کرد
باتشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

گذاشتن وسایل در مشاعات غیر قاندنی است