مشاوره حقوقی رایگان - قانون بازخریدی پیش از موعد آموز ش و پرورش

سلام و عرض ادب من کارمند رسمی آموزش و پرورش هستم تا اسفند 1400 ( 15سال سابقه دارم و با 56 سال سن دارم به دلیل مشکلات خانودگی قادر به انجام کار نمیباشم در ضمن سرپرست خانواده هستم چگونه میتوانم خود رو بازخرید کنم و آیا میتوانم بابعد از باز خریدی بیمه حق بازنشستگی پرداخت نمایم

باسپاس
از زحمات شما

پاسخ ها :

بازخریدی آموزش و پرورش بازنشستگی پیش از موعد