مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام

سلام
من ضامن وام مضاربه ای 6 ماهه شدم والان سررسید شده و وام گیرنده پرداخت نمیکنه تعداد ضامنین 3 نفریم و وام 115 تومنه میخواستم ببینم اگه پرداخت نکنه چیکار کنم و چه مشکلی پیش میاد برای ضامنین

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگه بانک برعلیه شما شکایت کنه با وام گیرنده متضامنا مسئول پرداخت هستید و فقط بعداز پرداخت میتونید از وام گیرنده پسش بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرداخت نشه از حقوق ضامن کسر میشه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر پرداخت نشود از حقوق ضامن کسر می‌شود