مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام مضاربه ای

سلام. من دو سال پیش ضامن وام مضاربه ای شدم. سه تا ضامن هستیم. برای تمدید ضمانت سال دوم وام گیرنده فقط مبلغ 7 میلیون به بانک ارایه داده که برای بانک کفایت نمی کنند که وام را تمدید نماید. چک های ما به مبلغ 75 میلیون برگشت شده. وام هم مبلغ 52 میلیون مانده است ولی متاسفانه یا خوشبختانه بانک حدود 4 ماه است که با وام گیرنده سازش کرده است و اقدامی انجام نمی دهد. چک های ما هم برگشت شده و من نیاز به رفع سوء اثر چک دارم. در ضمن نمیخوام در تمدید مجدد وام شرکت کنم آیا می توانم امضا تمدید وام را انجام ندهم؟ چون سال دیگه هم گیر هستم و فرصت به این آدم کلاهبردار دادم. در قبال ضمانت نیز سفته از وام گیرنده و پشت سفته هم از همسرشان تعهد دارم آیا سفته ها را می تونم اجرا بگذارم تا تکلیف وام را مشخص کنند؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ضامن شخص شدن کار اشتباه است زیرا که شما مسئولیت در قبال آن وام دارید که اگر پرداخت نشود از شما آخر می شود .پس حتما با وکیل مشورت کنید تا راهنماییتان کنند تا دچار دردسر و مشکل نشوید