مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو متوفی

سلام و عرض ادب . پدر بنده حدود شش سال قبل خودروی پراید خودش را به خواهر خود یعنی عمه ی بنده فروخته است وتنظیم سند انجام نداده ( برگ سبز به نام پدرم است ولی سند به نام فروشنده قبلی) اکنون پدرم فوت شده . ایا لازم است فروشنده قبلی را پیدا کنیم و دریافت فرم 19 برای خودرو لازم است ؟ یا با توجه‌به رسمیت برگ سبز دیگر لازم نیست ؟
و مورد بعدی اینکه با وجود همسر دوم پدرم و همکاری نکردن او برای انجام مراحل قانونی تعویض پلاک به نام عمه ام ما باید چه کنیم ضمنا یک وکالت نامه موجود است که همسر دوم پدرم به بنده داده اند اما نمیدانم میشود با ان کاری کرد یا خیر ممنون میشوم ما را از ابهام خارج کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خریدار دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .چون درزمان حیات پدر شما برگ سبز را منقل ننموده است لذا عمه شما باید بیع میان خود وپدر را اثبات کند سپس علیه وراث درخواست تعویض پلاک وتنظیم سند ار بخواهد بدو کار هم انحصاروراثت شود...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام عمه باید دادخواست الزام به فک پلاک را به طرفیت همه ورثه و شخصی که سند به نام ایشان است اقامه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود خریدار دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خریدار دادخواست الزام به تعویض پلاک و انتقال سند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید