مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه دادگاه تصادفات

خواهش میکنم جوابمو بدین لطفا
با سلام و خسته نباشید خدمت مدافع و دادرسان مردم
چند وقتیه با فردی تصادف کردم و ایشون به عنوان مقصر تصادف از طرف افسر راهنمایی اعلام شدن
اما فرد مورد نظر درخواست اعتراض داد و دادگاه افسر دیگری را برای رسیدگی به تصادف ما معرفی کرد وقتی افسر راهنمایی که سرهنگ هم بود اومد از رفتارش با بنده متوجه شدم که رای ایشون بدون شک به نفع من نخواهد بود اما چیزی نگفتم
افسر راهنمایی محل دقیق تصادف رو سوال کرد که فردی که با من تصادف کرد محل دیگری رو به افسر نشون داد که درواقع اگه من در اونجایی که اون اقا میگفت قرار میگرفتم بدون شک مقصر تصادف میشدم بنابراین با احترام به افسر گفتم محلی که ایشون میگه درست نیست ولی افسر با لحنی بسیار تند از من خواست که سکوت کنم چند دقیقه بعد باز هم من تکرار کردم که محل تصادف صحیح نیست و از افسر خواستم فیلم وقوع تصادف که من از دوربینای مدار بسته تهیه کردم نگاه کنه و یا کروکی تصادف رو مشاهده کنه ولی افسر باز هم با لحن تند از من خواست که سکوت کنم وقتی دیدم به راحتی داره حقو ناحق میکنه با عصبانیت و فریاد گفتم مگه بچه بازیه خجالت بکش این چه طرز برخورده ولی افسر پرونده رو پاره کرد و رفت
حالا بعد دوروز ساعت 11 شب یه نفر زنگ زده با خط تلفن همراه و گفت که از پاسگاه انتظامی زنگ میزنم شما از طرف دادستان به خاطر برخوردتون با افسر احضار شدید و دادستان ساعت 9 صبح فردا میخواد شما رو ببینه سوالی که دارم اینه که ایا با تلفن میشه کسی رو احضار کرد و یا اگر میشود بنده باید چیکار کنم ایا حاضر بشم یا خیر و اگر حاضر شدم به چه نحوی باهام برخورد میشه چون احساس میکنم دادستان از وابستگانه فردیه که باهاش تصادف کردم
ممنون میشم راهنماییم کنید چون نمیدونم فردا برم یا نرم ؟

پاسخ ها :

تصادف رانندگی احضاریه افسر تصادفات