مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی قهری

باسلام.
بنده دبیررسمی اموزش وپرورش با20 سال خدمت ولیسانس حسابداری هستم.رشته ما مازاداست یعنی ساعت کاریها کمترازساعات موظف میباشد..امروز27دیماه 400 بارهابه معاونت اموزش ومدیراموزش وپرورش مراجعه وتقاضای ابلغ تدریس کرده ام.ولی تاکنون هیچ ابلاغ رسمی ومستندی بمن دراین خصوص نداده اند.
امروز رفتم اداره و مسئول بازرسی گفت شماغیبت داشتیدوهیات تخلفات شمارابازنشسته قهری کرده است.
تقاضای راهنمایی دارم ایاواقعابدون اینکه به بنده اطلاع بدهند ویاتوضیحی در علت غیبت بخواهند هیات تخلفات اداری میتواندچنین رای بدهد؟
البته هیچ مدارکی دراین خصوص بمن نداده وشفاها بازرسی اینگونه نقل قول کرد.
ایاضمناامکان دارد که اداره قسط ترساندن بنده درکوتاه آمدن ازخواسته هایم باشد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان دارد از طرطق آموزش و پرورش پیگیر باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اموزش و پرورش منطقه پیگیر شوید اگر موفق نشدید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما را بازنشسته کرده باشند شما میتوانید به نظر هیات تخلفات
اعتراض نمایید تا

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر پیگیری نتیجه ای نداشت از طريق دیوان عدالت عمل کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اعتراص به هییت تجدیدنطر و سپس دیوان عدالت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعتراض نمایید در صورت عدم توفیق به دیوان عدالت شکایت نمایید