مشاوره حقوقی رایگان - کمک معیشت رزمندگان

باسلام
بنده ازسال96برای کمک معیشت اقدام کردم ولی متاسفانه تاسال99نه تنهااقدامی نشدبلکه اعلام کردندپرونده گم شده.مجددسال99اقدام کردم ودراواخرفروردین1400گفتندبایدمجدداقدام کنم.مجدداقدام کردم وخلاصه دی ماه بهم گفتندطبق مدارک موجودپرونده به واحدکرامت تهران ارجاع شده ولی متاسفانه تلفنی که به هیچ عنوان نمیتوان تماس گرفت ووقتی حضوراهم مراجعه کردم میگن پرونده ای وجودنداره.خلاصه مشخص نیست کی داره کوتاهی میکنه .
خواستم به دیوان شکایت کنم وازشمااساتیدجهت راهنمایی ولایحه یاری میخواهم.

پاسخ ها :

کمک معیشت رزمندگان