مشاوره حقوقی رایگان - رد صلاحیت بدون مستندات قانونی

در صورتیکه هیات نظارت کاندیدای شورای شهر را رد صلاحیت کند و این رد در نظارت استان و نظارت مرکزی همچنان فرد را رد کنند و پس از پایان انتخابات تخلف هیات نظارت به واسطه رای دیوان عدالت محرز گردد آیا فردی که بدون دلیل موجه رد صلاحیت شده می تواند تقاضای ابطال انتخابات را بدهد ؟؟
لطفا بسیار دقیق راهنمایی فرمایید چون آبروی این حقیر با نقض قانون توسط هیات نظارت به تمسخر گرفته شد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست به آیین نامه های مربوطه مراجعه نمایید.