مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم مذهبی به مذهبی

سلام اسم من توی شناسنامه زهراس میتونم به اسم ساره تغییرش بدم ایا یا بازم سخته؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به اداره ثبت احوال درخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان تغییر نام وجود خواهد
داشت و باید ابتدا در اداره ثبت درخواست بدهید و سپس دادخواست تغییر نام اقامه نمایید و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون هر دو از اسامی خوب است میتوانید از اداره ثبت احوال اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت تغییر نام مذهبی به غیر مذهبی توسط اداره ثبت احوال قابل پذیرش نیست و باید در دادگاه اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اقدام نمایید نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد ابتدا از ثبت در صورت عدم توفیق دادگاه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال و سپس دادگاه اقدام‌نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از راهکارهایی امکان آن است .در صورت تمایل تماس تلفنی بگیرید تا راهنمایی کنم

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، بله میتوانید ، توصیه میشود وکیل بگیرید به دلیل اینکه فقط یکبار فرصت طرح دادخواست تغییر نام دارید .

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

سلام به ثبت احوال مراجعه در صورت عدم پذیرش در محاکم حقوقی اقدام کنید